Ajutoarele continuă: Materiale de protecție DONATE spitalelor Slatina și Caracal

169

Cum lupta cu virusul chinezesc este departe de a fi încheiată, iar cadrele medicale au nevoie de materiale de protecție, acțiunile civice în acest sens continuă pe raza județului Olt. O nouă donație a ajuns ieri la SJU Slatina, derulată prin Crucea Roșie Olt, iar azi voluntarii vor ajunge la SM Caracal.

Mii de bucăți de obiecte de protecție și o sută de litri de dezinfectant, la care se adaugă o donație de la Jacobs Romania au ajusn ieri la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

,,Filiala de Cruce Roșie Olt a predat, din depozitul central al Crucii Roșii Române, produse de protecție pentru personalul medical al SJU Slatina, constând in: 5000 de măști, 40 de cutii mănuși, 45 de combinezoane, 68 de viziere, 234 sticle Domestos, 100 litri dezinfectant, 96 bucăți dezinfectant pentru mâini produs de L’Oreal special pentru personalul medical. La acestea s-a adăugat și donatia generoasa a Jacobs Romania de 96 pachete de cafea și 3000 pahare de unica folosință. Vă mulțumim pentru implicare stimați sponsori! Vă mulțumim pentru munca neîntreruptă dragi medici, asistenți, infirmieri, brancardieri, liftieri, personal auxiliar! Vă mulțumim, dragi voluntari!,, este mesajul transmis de Crucea Roșie Olt.
Azi, donațiile care să-i ajute pe cei aflați în prima linie a luptei cu SARS-COV-2 vor ajunge la Spitalul Municipal Caracal