De sâmbătă, în Piața Balș se vor comercializa și cereale și masă lemnoasă

351

Recoltatul cerealelor este în toi, iar vânzarea produselor a început deja. De asemenea, aceasta este o perioadă propice și în ceea ce privește vânzarea masei lemnoase, iar clienții nu lipsesc. Pentru a veni în sprijinul producătorilor și consumatorilor, administrația orașului Balș a decis ca, de la finele acestei săptămâni, în Piața Centrală să se comercializeze și cereale și masă lemnoasă.

,,Începând de sâmbătă, 4 iulie 2020, în Piața Centrală din Balș se vor comercializa și cereale (grâu, porumb, floarea soarelui, mazăre furajeră etc) sau masă lemnoasă (cherestea, scândură etc). Atentie! Târgul va avea loc în parcarea mare a pieței, săptămânal, DOAR sâmbăta, între orele 7.00 și 13.00. Programul pieței de legume și fructe rămâne același: de marți până duminica, de la ora 07.00 la 13.00.,, a anunțat Primăria Balș.

La nivelul județului, potrivit DSVSA Olt, sunt autorizate sanitar veterinar trei târguri săptămânale în localitățile Slătioara, Colonești și Grojdibodu. De asemenea, Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Olt a autorizat sanitar veterinar și pentru siguranța alimentelor piețe agroalimentare în localitățile Caracal, Slatina, Drăgănești Olt, Balș, Corabia, Mihăești, Slătioara, Grojdibodu, Cârlogani, Iancu Jianu, Stoenești .