Multiplu campion mondial și european, făcut DERBEDEU de primarul Caracalului, care a propus retragerea titulului de Cetățean de Onoare al Municipiului

2222
În 2017, sportivul Oliwer Dobre a primit Titlul de Cetățean de Onoare al municipiului Caracal

Cu apelativul ,,derbedeu,, l-a recompensat primarul Caracalului, Liviu Radu, pe sensei Oliwer Dobre, multiplu campion mondial, vicecampion mondial, campion european și campion național la karate tradițional, în ședința de Consiliul Local de zilele trecute, cu ocazia retragerii de pe ordinea de zi a proiectului privind retragerea Titlului de Cetățean de Onoare al Municipiului Caracal conferit sportivului în 2017.

S-au agitat spiritele iar în Caracal, numeroși localnici fiind revoltați de limbajul primarului Liviu Radu și atitudinea de a da curs cererii unui mic afacerist local, Tiberius Firică. Pentru a se răzbuna în urma conflictului pe care l-a avut cu sportivul și pe care instanța l-a tranșat cu o pedepasă neprivativă de libertate, Firică a cerut administrației municipale să retragă multiplului campion mondial, european și național Oliwer Dobre titlul de Cetățean de Onoare. Chiar dacă solicitantul ( soțul avocatei lui Gheorghe Dincă) nu e nici el ușă de biserică, presa relatând un scandal privind anumite acuzații de viol, primarul nu a pus în balanță valoarea sportivului și a și inițiat un proiect de hotărâre de Consiliul Local în acest sens. Mai mult, în ședința CL l-a numit pe sportiv ,,derbedeu,,, însă a retras proiectul de pe ordinea de zi, sub motiv că va cerceta dacă și alți cetățeni de onoare ai municipiului au săvârșit fapte penale pentru a se proceda întocmai în cazul tuturor.

Rușine PSD Caracal , rușine Doldora, rușine Livache Radu❗🤮❗Iartă-i Oliver Dobre, multiplu campion mondial și european, că nu știu ce fac❗În schimb noi știm ce o să facem la alegerile din toamnă…vom duce la lada de gunoi a istoriei domnule Doldora….Acest grup infracțional de ""derbedei""🤮 numit PSD.În ședința de Consiliul Local al Mun. Caracal, acest infect de om , Livache Radu îl face pe un campion mondial ""derbedeu"" pt. simplul fapt că nu e cu ei în cârdășie ,vrând să-i retragă titlul de ""cetățean de onoare".Puteți să-i retrageți orice titlul vreți, pt. Noi va rămâne un campion, în schimb voi veți rămâne în istorie ca fiind un partid dăunător🤮Să vă fie rușine întregii conduceri a PSD Caracal …parcă aveam și mulți campioni mondiali în România …și mai ales în Caracal ca să vă bateți voi joc de ei🤮

Publicată de Flavia Ionică pe Miercuri, 1 iulie 2020

 

 

Născut în Caracal în 1974, sportivul Oliwer Dobre se poate lăuda cu o carieră sportivă de invidiat, fiind cel mai longeviv sportiv din karate-ul românesc. El a primit Distincția de Cetățean de Onoare al urbei în care s-a născut chiar de la  primarul Liviu Radu.

Proiectul de hotărâre privind retragerea titlului poate fi consultat aici: