Încă o comună din Olt, iluminată cu sute de led-uri

2893
foto: arhivă

Sute de lămpi vor fi montate în comuna Poboru, înlocuindu-se astfel sistemul vechi de iluminat stradal cu unul modern și totodată, economic. Consumul după finalizarea investiției se va reduce la jumătate.

În comuna Poboru, noaptea se va circula ca și ziua, localitatea urmând să beneficieze de un sistem modern de iluminat stradal care să aducă, totodată, și o economie însemnată la bugetul local. Fiecare stâlp va fi dotat cu o lampă cu led, acțiunea urmând a fi demarată la finele acestei săptămâni.

,, Începând de sâmbătă se va demara montarea de lămpi cu led pe toate străzile principale din comuna , pe fiecare stalp!!! În primă fază se vor monta 400 de lămpi , după care această acțiune va continua până la acoperirea întregii comune !!! Țin sa va aduc la cunoștință ca această lucrare , de suflet , trebuia efectuată înainte de sfintele sărbători de Paște , dar din cauza unor contestații si ulterior a judecării la tribunal , a fost întârziată până în momentul de față. Întotdeauna se găsește cineva care să pună bețe în roată , dar niciodată nu m-am lăsat înfrânt de cei care nu au făcut nimic ptr dvs și comuna noastră !!!,, și-a anunțat primarul Iulian Bărăscu locuitorii, printr-un mesaj postat pe pagina sa de socializare.