Comuna Brâncoveni va fi racordată la magistrala de gaze naturale

157

Primarul gospodar are tot timpul ceva de făcut în localitatea sa. O demonstrează din plin edilul Ion Cheroiu, unul dintre cei mai activi primari de comune din județul Olt. Noul proiect anunțat în comuna Brâncoveni este racordarea la gaze naturale.

Primăria Brâncoveni a primit confirmarea oficială că traseul magistralei de transport gaze naturale Gherceşti-Jitaru a companiei S.N.T.G.N. Transgaz S.A. Mediaş va traversa şi teritoriul administrativ al comunei în viitorul apropiat.
”Mă bucur nespus că societatea Transgaz a ales pe traseul conductei magistrale şi teritoriul comunei Brâncoveni. Este puţin spus cea mai importantă investiţie pentru dezvoltarea comunei Brâncoveni. Practic distanţele până la conducta magistrală devin de nivel local. Este un proiect așteptat de toți brâncovenii şi un pas important pentru dezvoltarea comunei noastre.”, a declarat primarul Cheroiu.

Primăria Brâncoveni a semnat în luna mai contractul de elaborare a Studiului de Fezabilitate pentru proiectul “Înființare rețea de distribuție gaze naturale în comuna Brâncoveni și localitățile aparținătoare”.