Bărbat accidentat la o trecere de pietoni, pe str. Crișan din Slatina

276
foto: arhivă

În această dimineață, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat prin SNUAU 112 despre faptul că pe strada Crișan, din municipiul Slatina, a avut loc un eveniment rutier. În urma accidentului, un bărbat din Brebeni a ajuns la spital.

Un bărbat, în vârstă de 56 de ani, din municipiul Slatina, în timp ce conducea un autoturism pe strada Crișan, la o trecere de pietoni semnalizată corespunzător, nu ar fi acordat prioritate unui bărbat, de 82 de ani, din comuna Brebeni, care era angajat în traversarea străzii.

,,Polițiștii rutieri din cadrul Poliție municipiului Slatina s-au deplasat la locul producerii accidentului și din primele cercetări au stabilit drept cauza producerii neacordarea de prioritate unui pieton angajat în traversarea străzii regulamentar. Atât conducătorul auto, cât și pietonul au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0. Pietonul a fost transportat la o unitate medicală pentru a primi îngrijiri medicale,, declară Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă