Slatina împlinește azi 41 de ani de când este municipiu. Nu este organizat niciun spectacol

73

Anul acesta se împlinesc 41 de ani de când Slatina a fost declarată municipiu. Dacă în ultimii ani  administrația locală a organizat evenimentul “Zilele Municipiului”, artiști îndrăgiți concertând în capitala județului, anul acesta nu este organizată nicio manifestare.

Cum pericolul virusului chinezesc nu a trecut, iar cazurile sunt în creștere, administrația slătineană a decis să nu organizeze în acest an Zilele Municipiului. Astfel că cei 41 de ani de la declararea urbei ca municipiu nu vor aduce spectacole.

,,La mulți ani, Slatina! Deși din cauza contextului actual al pandemiei nu mai putem sărbători ca în alți ani această zi deosebită pentru orașul nostru, astăzi, când Slatina împlinește 41 de ani de la momentul în care a fost declarată la statutul de municipiu sunt convins că la fel ca și mine, fiecare dintre dumneavoastră purtați în suflet această zi semnificativă pentru orașul nostru,, a transmis azi primarul Slatinei, Emil Moț.

Anul trecut, pe scena amplasată pe esplanadă au urcat  Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pârva, Conect- R, Livia Buble, Ami, Randy și Alutus Slatina, prezentator fiind Mihai Morar.

Slatina a fost declarată municipiu la 27 iulie 1979.

La mulți ani, Slatina! La mulți ani, slătineni!