Sfaturi utile pentru jocul la sloturi online 2020

100

Ce trebuie să faceți pentru a vă crește șansele de câștig la sloturi online. Un jucător informat are de două ori mai multe șanse!

Sloturile sunt categoria de jocuri de bază la fiecare cazinou online, unde operatorii includ jocuri de la mai mulți furnizor, chiar și mii de variații. Tocmai pentru că vin în număr mare și au caracteristici diferite, trebuie să găsiți mai multe informații utile pentru aceste jocuri, sau strategii păcănele, cum mai sunt denumite, pentru a putea avea cea mai bună experiență la cazinourile online. Nu există o metodă garantată pentru a câștiga dar există o anumită rețetă care vă poate mari șansele de a câștiga. Atunci, ce puteți face?

Alegeți un cazinou online licențiat

Alegerea partenerului de joacă este cel mai important lucru, pe care trebuie să-l faceți cu mare atenția. Industria jocurilor de noroc din România este reglementată de ONJN și numai emblema acestui organism pe site vă poate garanta siguranța datelor personale, datelor bancare dar și corectitudinea jocurilor. Una dintre îndeletnicirile acestui organismului este să auditeze regulat software-ul jocurilor pentru corectitudine plăților la jocurile RNG.

Selectați jocul potrivit

Un avantaj major, pe care-l deține cazinoul online, este că are liber la spațiul pentru depozitare. Acesta poate oferi mii de variații de sloturi, cu tematice diferite, cu sute de caracteristici diferite. Cu cât este mai complicat software-ul jocului, cu atât vă scad mai mult șansele. Funcțiile suplimentare speciale, în special cea de parierea câștigului, nu fac decât să mărească avantajul Casei și este indicat să nu le activați. În schimb, puteți alege sloturile care au cel mai avantajos RTP. Procentul rambursat la jucător, pentru sloturile online, variază între 95% și 99.04%.

Încercați jocul în varianta demo

Jocurile noi, la care nu cunoașteți regulile, cel mai bine, este le încercați în varianta gratis sau demo. Cei mai mulți operatori pun la dispoziție și această variantă, cu sau fără cont de jucător. Regulile la sloturi sunt în general simple, chiar și pentru un software mai complicat, însă, veți avea ocazia să determinați mecanica de plată, mizele permise la pariere și dacă este un joc potrivit pentru bugetul dedicat jocurilor de noroc

Alegeți limita maximă la sloturile cu jackpot

Bineînțeles, acest sfat trebuie să-l abordați cu responsabilitate! La sloturile cu jackpot este necesar să cunoașteți regulile, deoarece există un pariu minim eligibil pentru câștigarea unui jackpot. Există și excepții de la această regulă dar, în general, ar trebui să se joace cu cele mai mari mize de pariere, pentru a îmbunătății șansele de câștig.

Activați toate liniile de plată

La această caracteristică, există două tipuri de sloturi, cu linii de plată fixe sau selectabile. Pentru cea de a doua categorie, este recomandabil să selectați toate liniile de plată sau cât mai multe, pentru a câștiga mai mult. Este important să câștigați mai des, cu toate liniile de plată selectate, motiv pentru care trebuie să pariați pentru fiecare linie de plată activată cu fiecare rotire. RTP-ul jocului nu se modifică prin această acțiune iar șansele de câștig rămân aceleași dar sumele vor fi mai mari, în cazul unor victorii.

Alegeți cele mai bune bonusuri

Bonusurile de la cazinourile online vin însoțite de termeni și condiții care pot face diferența între o experiență bună sau un adevărat coșmar. Asigurați-vă că jocul preferat participă la condițiile de pariere, în special la bonusurile de rotiri gratuite, deoarece acestea sunt limitate la anumite jocuri. Pentru bonusurile în bani trebuie să cunoașteți cerințele de pariere pe care trebuie să le îndepliniți, dacă doriți să retrageți câștigurile de pe urma acestora.

Joacă doar cu un buget predeterminat

Gestionarea bugetului este un lucru esențial pentru orice implică jocurile de noroc. În orice joc aleatoriu, există fluctuații. Puteți câștiga mai mult decât pierdeți pentru o perioadă și apoi puteți pierde mai mult decât câștigați pentru o perioadă. Toate aceste întâmplări fac parte din fluxul natural al unui joc aleatoriu. Pentru a rămâne în partea responsabilă a jocurilor de noroc, nu depășiți niciodată bugetul pe care vi l-ați propus.

Indiferent de ce informații circulă pe internet, precum puteți manipula un joc sau slotul cutare este gata să plătească, trebuie să le ocoliți. Sloturile sunt jocuri RNG, setate să plătească la întâmplare, cu un RTP specific. Dacă un slot are un RTP de 97%, teoretic, el rambursează 97 RON din 100 RON pariați. Practic, acest RTP este determinat în urma la sute de mii de rotiri și nu vă garantează nimeni că veți primi cei 97 RON. Factorul noroc este singurul care are un cuvânt de spus.