Primul caz de coronavirus în Scornicești

2016

179 de locuitori ai județului Olt, din Slatina, Corabia, Caracal și câteva comune, s-au infectat până acum cu virusul chinezesc, 119 fiind declarate vindecate, iar 10 decedând. Ieri a fost confirmat primul caz și în Scornicești.

Un alt oraș al Oltului este lovit de coronavirus: Scornicești, unde s-a confirmat primul caz. Confirmarea vine chiar de la viceprimarul urbei, Daniel Tudor, care recomandă pe pagina sa de socializare locuitorilor să respecte măsurile impuse de autorități.

,,Mare atenție! Pericolul nu a trecut! Din păcate, începând de ieri- 25 iunie 2020, în localitatea noastră a fost confirmat primul caz pozitiv de infectare cu noul tip de Coronavirus (Sars-CoV2). Țin să transmit multă sănătate și însănătoșire grabnică persoanei respective, iar pe dumneavoastră, locuitori ai Scorniceștiului, vă rog, încă o dată, să dați dovadă de responsabilitate, așa cum știu că ați făcut până acum, să respectați sfaturile autorităților centrale, dar și locale, să folosiți măștile de protecție, să mențineți distanța socială față de semeni, să vă dezinfectați mâinile ori de câte ori este nevoie!,, a transmis edilul.