Norvegienii caută 30 de lucrători în producția de crabi

111

O companie norvegiană recrutează în această perioadă, prin intermediul Serviciului Eures, muncitori în portul de pescuit Hitra care este cel mai mare loc de pescuit crabi bruni din Norvegia. Oltenii interesați sunt așteptați să aplice la joburi la Agenția Județeană pentru Ocuparea de Muncă Olt.

Compania  Hitramas recrutează până la 150 de angajați în sezonul de vârf (din iunie până în noiembrie), crabii furnizați zilnic de pescari trebuind procesați. În fiecare an, până la 4500 de tone sunt procesate la uzina din Kuoya, ceea ce reprezinta aprox. 65% din totalul producției de crabi din Norvegia. Pentru acest sezon, compania are nevoie de lucrători, recrutând prin intermediul Serviciului Eures 30 de muncitori români.

Oltenii interesați trebuie să aibă experiență în producția de alimente și permis de conducere categoria B și stivuitor. Este recomandat să aibă propria mașină în timpul șederii în Norvegia. Salariul este de 183,70 NOK brut/oră (echivalentul a 17,10 euro brut/oră), suplimentar plata pentru lucru în schimbul de noapte. Salariul se plătește lunar.

Angajatorul poate ajuta cu cazarea, contracost (aprox. 298 euro/lună). Se asigură 3 mese pe zi (4,38 euro deduși din salariu) la cantina companiei, acces la sala de fitness și piscină gratuit în centrul orașului Hitra, unde compania are contract, acces la internet.

Contractul este temporar (din iulie până în noiembrie), termenul limită de aplicare fiind 30 iulie.

Mod de aplicare: Se trimite scrisoare de intenție și CV în limba engleză la angajator, adresa de e-mail: lena@hitramat.no și pentru monitorizare la: Elena.Tane@ot.anofm.ro