Rezerve de sânge pe terminate în Olt. Copii cu talasemie, adulți cu leucemie și hemoragii, bătrâni cu fracturi AȘTEAPTĂ donatori

324

Este nevoie URGENTĂ de sânge în Olt, iar astăzi Centrul de Transfuzie Sanguină a făcut un nou apel disperat către donatori.

Stocurile de sânge s-au subțiat în perioada de pandemie, iar în aceste zile spitalele se confruntă cu o nevoie acută de lichid salvator de vieți. Astăzi, s-a făcut un nou apel pentru a determina donatorii să vină în ajutorul semenilor.

,,Dragi donatori ! Va rugam sa veniti la Centrul de Transfuzie Sanguina din Slatina, Policlinica Veche sa donati sange. Suntem aici de luni pana vineri .incepand cu ora 8. Din pacate rezervele noastre de sange sunt pe terminate . In spital sunt pacienti de toate varstele in situatii extrem de grave . Copii cu talasemie care sunt transfuzati la 2-3 saptamani. Adulti cu leucemie si hemoragii digestive care sunt dependenti de sange ca sa supravietuiasca. Batrani cu fracturi de sold imobilizati la pat pentru ca nu pot fi protezati din lipsa de sange.Va rugam sa veniti sa donati sange ca sa i putem ajuta!. Donarea de sange este sigura pentru sanatatea dumneavoastra contrar miturilor care se vehiculeaza pe retelele de socializare! Din contra ,aveti posibilitatea sa va monitorizati sanatatea odata la 3 luni printr- un set de analize medicale si un consult medical periodic. Va asteptam cu drag si in numele rudelor tuturor internate in spitale , va multumim!,, este apelul făcut de către reprezentanții CTS Olt.