Candidatul PSD la Primăria Scornicești cere administrației recompensarea elevilor de 10 la Evaluarea Națională

1047
La solicitarea unui localnic, candidatul PSD la fotoliul de edil al Primăriei Scornicești, George Brânaru, a solicitat administrației orășenești recompensarea elevilor care au obținut o notă de zece la Evaluarea Națională.

Robert Valeriu Gogoț- Teodorescu a lansat edilului orașului Scornicești un apel privind recompensarea celor mai buni absolvenți de gimnaziu ai urbei. ,, Domnule primar Ioan Prioteasa , S-au afișat rezultatele la Evaluarea Naționala a elevilor de clasa a VIII, iar elevii noștri din Scornicesti au abținut rezultate onorabile, dar si trei note de 10🏆🔝 Pentru ca educația reprezintă cea mai puternica arma pe care o putem folosi pentru a schimba lumea si viitorul fac apel la dumneavoastră sa premiem acești minunați trei copii cu câte un laptop de ultima generație  Fac apel si la acei putini ,din păcate ,consilieri pe care ii mai intereseaza educația precum si la toți cetățenii orașului meu, ScornicestiVa rog sa lăsam deoparte orgoliile politice pentru o zi si sa felicitam acești minunați copiiDacă ești cetățean al orașului (indiferent de culoarea politica ) Scornicesti distribuie si susține acest proiect ❗,, a postat Gogoț- Teodorescu pe pagina sa de socializare.

Postarea a atras atenția unui alt cetățean al localității, însă cadidat la Primăria Slatina la alegerile locale din acest an. Cătălin Davidescu a lansat provocarea de a lua inițiativa mai multor persoane, printre care și George Brânaru. Candidatul PSD la Primăria Scornicești s-a dovedit primul receptiv, depunând deja solicitarea în acest sens administrației locale.

,,❗️Performanța trebuie recunoscută și răsplătită. Am depus în această dimineață la Primăria Orașului Scornicești o solicitare prin care am propus recompensarea performanței elevilor care au obținut o notă de 10 la Evaluarea Națională, precum și recompensarea performanței profesorilor ai cărora elevi au obținut o notă de 10, cu un premiu în bani în suma de 1000 lei/profesor/elev. ‼️Susținerea copiilor capabili de performanțe școlare trebuie să fie un obiectiv al autorității publice locale.,, a anunțat Brânaru pe pagina sa de socializare.