Comisarul șef Victor Vladu, noul șef al Poliției municipiului Slatina

391

Numirea comisarului șef Mihai Mihalache la cârma IPJ Olt a lăsat postul de conducere a Poliției Municipiului Slatina vacant. De ieri, inspectorul șef al poliției oltene și-a numit înlocuitor pe șeful Secției de Poliție Rurală Verguleasa, care a mai îndeplinit  funcția de adjunct al poliției capitalei de județ.

,,Prin dispoziția inspectorului șef al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, începând cu data de 17 iunie 2020, comisarul șef de poliție VLADU VICTOR a fost împuternicit în funcția de șef al Poliție municipiului Slatina, până la încetarea situației care a dus la vacantarea temporară a postuluiʺ, anunță IPJ Olt.

Noul șef a absolvit Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza în anul 1994. În perioada 1994-2004 și-a desfășurat activitatea ca ofițer de ordine publică în cadrul Poliție municipiului Slatina, ulterior fiind ofițer specialist în cadrul Serviciului de Ordine Publică al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.  Începând cu anul 2011 a ocupat funcția de șef al Secției de Poliție Rurală Verguleasa.

Pentru un an, în 2018, comisarul șef de poliție Vladu Victor a fost împuternicit adjunct al șefului Poliție municipiului Slatina, fiind sub comanda lui Mihai Mihalache.