Ministrul Vela, reacție după decesul polițistului din Olt infectat cu Covid-19: ”Nimic nu este mai dureros”

1420

Ministrul de Interne Marcel Vela a transmis un mesaj după decesul șefului de post de la Ipotești infectat cu Covid-19. Oficialul a postat pe pagina personală de Facebook mesajul de condoleanțe pentru familia celui dispărut.

,,Nimic nu este mai dureros decât atunci când, după luni bune de luptă cu acest virus nemilos, îi cade victimă chiar cineva din echipa noastră. 
Agentul șef principal de poliție Gibea Alexandru din cadrul Inpectoratului Județean de Poliție Olt și-a pierdut viața din cauza infecției cu COVID-19, în pofida eforturilor cadrelor medicale de la Spitalul Caracal și apoi de la Institutul Național de Boli Infecțioase “Prof. Dr. Matei Balș”. 
Suntem cu tot sufletul alături de familie, colegi și toți cei care l-au cunoscut. 
Singura mângâiere pe care o putem găsi acum este faptul că știm că soția sa, asistent medical, a fost declarată vindecată de COVID-19 și, din fericire, niciunul dintre colegii polițistului nu prezintă simptome de infectare. 
Agentul șef principal de poliție Gibea Alexandru a absolvit Școala de Subofițeri de Poliție “Vasile Lascăr” Câmpina  în 1993 și era  șef de post al Postului de Poliție al comunei Ipotești. Avea doar 49 de ani…
Dumnezeu să-l odihnească în pace!,, a transmis ministrul.
Alexandru Gibea este primul polițist din țară care a fost răpus de noul Coronavirus. Azi, 15 iunie, va fi înmormântat cu onoruri militare în comuna Mărunței, localitatea de domiciliu.

Pe aceeași temă:

Doliu la IPJ Olt. Șeful de post de la Ipotești, ucis de COVID 19