Minor înecat la Vlădila, în balta din comună

2074

Un copil de 12 ani și-a pierdut viața în comuna Vlădila. El s-a înecat în lacul din comună. Nu se cunosc împrejurările în care s-a produs evenimentul. Polițiștii au deschis un dosar penal și fac cercetări pentru a afla cum s-a produs tragedia.

,,Echipa de scafandri a ISU Olt, cu o autospecială pentru transport scafandri și echipamente la locul intervenției și două ambarcațiuni, două autospeciale de primă intervenție și un echipaj SMURD, din cadrul Detașamentului Caracal, au intervenit noaptea trecută, în comuna Vlădila, pentru căutarea unui copil posibil înecat în Balta Vlădila.

Căutările s-au executat de către scafandri, dar și cu ajutorul ambarcațiunilor și accesoriilor specifice de căutare-salvare.
Scafandrii au găsit trupul neînsuflețit al minorului, în vârstă de 12 ani, din comuna Vlădila, la aproximativ 12 metri de mal, adâncimea apei fiind de circa cinci metri.
Din păcate, echipajul cu medic de la Serviciul de Ambulanță Olt, sosit în sprijinul pompierilor, nu a putut decât să constate decesul copilului.”, se arată într-un comunicat d eprsă al ISU Olt.
În cauză a fost întocmit un dosar penal. polițiștii fac cercetări pentru a afla cum s-a produs tragedia.