Jandarm mort după ce s-a electrocutat încercând să repare o bormaşină

1713

Un tânăr de 25 de ani, angajat al Jandarmeriei Române, a murit, aseară, eletrocutat, în timp ce se afla în timpul liber, acasă, în comuna Bărbăteşti, judeţul Gorj. Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a afla cu exactitate cu s-a produs tragedia.

Sosite la faţa locului la scurt timp după apelul la 112, salvatorii nu au mai putut face nimic pentru viaţa tânărului jandarm.
Bărbatul era angajat al Jandarmeriei Capitalei.
Surse din cadrul anchetei spun că tânărul  s-ar fi electrocutat în timp ce efectua lucrări cu o bormaşină cu un fir neizolat.
Reprezentanţii Poliţiei au început cercetările în acest caz.

„La data de 13 iunie, poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţiei Rurală Târgu-Cărbuneşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană a fost electrocutată. La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu-Cărbuneşti, ocazie cu care s-a constatat că un tânăr de 25 de ani, din comuna Bărbăteşti, în timp ce efectua activităţi gospodăreşti în curtea domiciliului, s-ar fi electrocutat cu un fir al unei bormaşine. La faţa locului s-a deplasat un echipaj medical pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar în urma manevrelor de resuscitare a fost constat decesul tânărului. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, a declarat, corespondentului Mediafax, Victor Ţuhaşu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.