Tânără incendiată de un criminal condamnat pe viată, recent eliberat condiționat

717

Un criminal eliberat din închisoare a incendiat o tânără, după ce a turnat benzină pe ea. Fata de doar 17 ani a suferit arsuri de gradul II și III pe 90% din suprafața corpului. Ea a fost transportată în stare gravă la spital. Oamenii legii îl caută acum pe individ.Totul s-a întâmplat într-o comună din Mehedinți.

Locuitorii din comuna Dârvari, județul Mehedinți sunt în stare de șoc. O tânăr de doar 17 ani a fost incendiată de un criminal eliberat din penitenciar în urmă cu doar câteva luni. Bărbatul era supărat pe fată pentru că a depus plângere împotriva lui, pentru agresiune și viol.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul a mers la locuința tinerei, a turnat o sticlă de benzină pe ea și i-a dat focul. Țipetele acesteia i-au alertat fratele care a stins flăcările ce-i cuprinseseră corpul și a sunat la 112. Fata a fost dusă la spitalul din Drobeta Turnu-Severin în stare gravă, prezentând arsuri de gradul II țși III pe 90% din suprafața corpului.

„Din concluziile medico-legale preliminare rezultă că leziunile provocate de arsuri ar necesita pentru vindecare 40-45 de zile de îngrijiri medicale, cu punerea în pericol a vieții”, a mai adăugat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți.

Pe numele bărbatului care a dispărut de la domiciliu a fost deschis un dosar penal. În trecut, el a petrecut 25 de ani în spatele gratiilor pentru cinci crime, fiind condamnat pe viață și eliberat condiționat, anul trecut.
Potrivit unor surse, tânăra îl cunoscuse pe criminal pe o rețea de socializare.