Al cincilea DECES din Olt: un bărbat din Găneasa

735

Printre cele 11 decese puse pe seama coronavirusului și raportate azi se numără și un caz din județul Olt. Astfel, numărul deceselor înregistrate în județul nostru ajunge la 5.

Un nou deces din cauza noului Coronavirusului a fost raportat pentru județul Olt. Este vorba despre un bărbat de 60 de ani, din comuna Găneasa, care suferea și de alte afecțiuni. Bărbatul era internat la Spitalul Municipal Caracal și a decedat în această dimineață.

,,În dimineata zilei de 12.06.2020,la nivelul Spitalului Municipal Caracal a fost înregistrat un deces. Persoana de sex masculin, in varsta de 60 ani, jud. Olt. În data de 06.06.2020 pacientul a fost internat in sectia Covid a Spitalului Slatina,  unde a fost investigat pentru determinarea infectiei cu COVID -19; Data confirmarii cu infectia COVID- 19: 07.06.2020. Comorbiditati: HTA primara Gr. III forma cu risc cardivasculare, infarct miocardic cu stent, astm bronsic, sindrom de retentive azotata; In data de 07.06.2020 pacientul a fost transferat in Spitalul Suport Caracal, sectia de Terapie Intensiva cu diagnosticele: HTA primara Gr. III forma cu risc cardivasculare, infarct miocardic cu stent, astm bronsic, sindrom de retentive azotata. Decesul a survenit in dimineata zilei de 12.06.2020 in Spitalul Municipal Caracal,, a transmis DSP Olt.

Acesta este al cincilea deces din cauza virusului SARS-CoV-2 în Olt. Au mai decedat: un bărbat de 70 de ani din Piatra Olt, o femeie de 54 de ani din comuna Scărişoara, un bărbat de 57 de ani din comuna Şerbăneşti și un bărbat de 54 de ani din comuna Brâncoveni.