Un elev din Olt NU susține Evaluarea din cauza coronavirusului. Este izolat la domiciliu

1488

3.350 copii din cei 3.522 elevi care termină clasa a VIII-a în școlile gimnaziale din județul Olt s-au înscris pentru a susține Evaluarea Națională. A fost anunțat și primul elev care nu va susține examenul în prima sesiune, din cauza coronavirusului.

Un absolvent de gimnaziu de la Liceul teoretic Nicolae Titulescu Slatina nu va putea susține Evaluarea Națională din cauza coronavirusului. Este primul caz anunțat la nivelul județului Olt. Băiatul s-a înscris pentru susținerea evaluării, însă va trebui să dea examen în sesiunea specială, fiind nepotul bătrânului din Piatra Olt decedat în urmă cu câteva zile în curtea Spitalului Slatina, după ce a fost diagnosticat cu Coronavirus. Elevul se află în izolare la domiciliu cu familia.

IȘJ Olt va stabili la finele acestei săptămâni lista finală a elevilor care din motive medicale nu vor putea susţine probele în prima sesiune.

Până acum, patru elevi care sau prezentat la pregătire au fost depistați cu temperatură la triaj, din fericire stabilindu-se că suferă de alte afecțiuni, nu de coronavirus.

DETALII:

Triați pentru COVID, descoperiți cu alte afecțiuni