Încă trei cazuri de COVID în Olt. Au legătură cu bărbatul decedat în curtea Spitalului Slatina

379

Numărul cazurilor noi de coronavirus anunțate azi ajunge la 6, pe lângă cele trei cuprinse în raportarea Grupului de Comunicare Strategică fiind pozitivate încă trei teste la contacți ai bărbatului din Piatra Olt ce a decedat în curtea SJU Slatina.

Oltul a ajuns la 122 de cazuri de coronavirus, dintre care 75 de persoane s-au vindecat. Ultimele confirmări sunt pentru contacți ai bărbatului de 70 de ani, din orașul Piatra Olt, care în seara zilei de 6 iunie a murit în ambulanță, în curtea Spitalului Slatina, înainte să fie transferat la Spitalul Municipal Caracal.

Cele 3 cazuri pozitive sunt din rândul persoanelor testate în cadrul anchetei epidemiologice legate de bărbatul din Piatra Olt: soția bărbatului- asistentă la cabinetul unui medic de familie din oraș, colega femeii- asistentă în cadrul aceluiași cabinet și fiul uneia dintre cele două asistente medicale. Cei 3 vor ajunge la SJU Slatina, pentru triajul epidemiologic. Dacă vor avea și alte probleme de sănătate se va face transferul la Spitalul Caracal.