Accident cu 11 victime între o mașină și un microbuz

1148
foto: arhivă

Conducătorul unui autoturism ce se deplasa pe sensul de mers Vâlcea – Gorj a pătruns pe sensul de mers opus, intrând în impact cu un microbuz în care se aflau 14 persoane. În urma impactului, 11 persoane au fost rănite.

În această dimineață, pe DN 67, pe raza localităţii Buneşti, a avut loc un accident grav între un autoturism şi un microbuz de transport persoane care s-a răsturnat. La faţa locului au intervenit un echipaj de descarcerare, şase echipaje SMURD şi alte 7 de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă.
“Şapte victime au fost preluate de SAJ şi una de SMURD Vâlcea. În autoturism a fost o victimă, iar în microbuz 10. Aparent nicio persoană nu este în stare gravă. Având în vedere numărul mare de victime a fost declanşat Planul roşu de intervenţie de la ora 6,02 până la 6,56, când a încetat. Persoana care a fost încarcerată este o femeie, în vârstă de 52 de ani”, au transmis reprezentanţii ISU Vâlcea.“În urma evenimentului rutier, 7 persoane din microbuz au fost transportate la o unitate spitalicească, cei doi şoferi au scăpat nevătămaţi. Toate persoanele transportate la spital au fost conştiente. Se circulă alternativ pe sensul de mers Vâlcea – Gorj”, a anunţat IPJ Vâlcea.