Sute de testări pe alcool și zeci de permise de conducere reținute, în minivacanța de Rusalii

238

În perioada minivacanței de Rusalii, polițiștii olteni s-au aflat în trafic pentru prevenirea producerii accidentelor rutiere produse pe fondul consumului de alcool sau a altor substanțe, pentru fluidizarea traficului rutier, dar și pentru prevenirea faptelor antisociale și pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice. Iar cei prinși încălcând legislația nu au fost puțini.

Polițiștii olteni au organizat în perioada 5-7 iunie dispozitive rutiere pentru fluidizarea și supravegherea traficului pe Drumul Național 65, precum și în municipiile Slatina și Caracal.

,,Polițiștii rutieri au constatat 8 infracțiuni la regimul rutier, dintre care 3 pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice . Polițiștii au efectuat aproximativ 630 de testări privind conducerea sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Au fost reținute 54 de permise de conducere, dintre care 21 pentru conducere sub influența alcoolului.ʺ, transmite IPJ Olt.

În această perioadă, pe arterele rutiere din zona de competență a Inspectoratului de Poliție Județean Olt nu au fost înregistrate accidente rutiere grave.