Baza Sportivă de lângă Stadionul Corabia, reabilitată cu fonduri europene. Primăria a primit finanțarea

503

716.696,73 lei este valoarea proiectului de reabilitare a Bazei Sportive de lângă Stadionul Corabia, depus pe fonduri europene. Primăria Corabia a fost notificată cu privire la aprobarea pentru finanțare.

,,Primăria Orașului Corabia a primit finanțare europeană pentru proiectul de reabilitare a Bazei Sportive de lângă Stadion. “Creșterea atractivitatii zonei pescărești, prin dezvoltarea zonei de agrement în localitatea Corabia” este titlul acestui proiect, finanțat prin Programul Operațional pentru Pescuit și Afaceri Maritime 2014 – 2020 ( POPAM). Intervențiile care vor avea loc în cadrul proiectului propun reabilitarea celor doua terenuri sportive aflate într-o stare de degradare vizibilă ( unul pentru minifotbal iar cel de-al doilea pentru tenis/ baschet), amplasarea unui container metalic (alcătuit din 3 module ) cu destinația de vestiare femei și bărbați și care va fi prevăzut cu 2 grupuri sanitare și amplasarea a două gradene pentru spectatori,, a transmis administrația locală.

Finanțarea nerambursabilă se ridică la 445.850 de lei.

Tot cu fonduri europene, atrase prin grupul local „Prietenii pescarilor olteni”, au fost realizate și lucrările de reamenajare a Bazei sportive „San Siro”, proiectul având o valoare de 300.000 de euro.