Șase olteni ,,fugițiʺ din izolare, amendați de oamenii legii

411

Șase olteni sunt buni de plată după ce au încălcat măsura izolării la domiciliu. Prinși de către oamenii legii plecați de acasă, aceștia au fost amendați.

2711 olteni se află în izolare la domiciliu, potrivit raportării de azi a DSP Olt. Pentru că au crezut că pot să înșele vigilența autorităților și că nu este atât de periculos să încalce măsura dispusă, șase persoane au fost amendate.

,,În ultimele 48 de ore, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, jandarmi și polițiști locali au desfășurat misiuni specifice. În perioada de referință au fost efectuate aproximativ 4.900 de verificări la persoanele care au obligația să respecte măsurile de izolare la domiciliu. n urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat 6 persoane care au încălcat prevederile Legii 55/ 2020. Acestea au fost sancţionate contravenţional, valoarea totală a amenzilor aplicate fiind de 11.000 de lei. Recomandăm cetățenilor să manifeste responsabilitate în respectarea măsurilor dispuse pentru limitarea răspândirii virusului COVID-19.ʺ, transmite Prefectura Olt.

Astăzi, se aflau în carantină 15 olteni, iar confirmate cu coronavirus la nivelul județului Olt sunt 112 persoane, din care 71 vindecate, 38 internate și 3 decedate.