Crimă oribilă la Stoenești. O femeie și-a ucis fetița de doar două luni

2856

O lituaniancă de de 24 de luni a ajuns în arest, fiind reținută de procurori, după ce și-a ucis fetița de doar două luni. Potrivit constatărilor făcute de legiști, bebelușul a fost lovit de pat până când practic i-au fost zdrobite coastele și i s-a rupt coloana.

O crimă îoribilă a avut loc cu două zile în urmă la Stoeneşti. Un bebeluş de doar două luni a fost ucis de propria mamă, o lituaniancă de 24 de ani.

Macabra descoperire a fost făcută de o vecină a mamei criminale.Moartea bebelușului a fost una violentă. După  leziunile descoperite de legiști la efectuarea necropsiei, copilul a fost lovit violent de un corp dur, cel mai probabil de marginea patului.Bebelușul avea fracturi de coaste și coloana distrusă, dar și multe fracturi craniene.

Mama criminală a fost reținută de procurori și urmează a fi prezentată magistraților pentru emiterea mandatului de arestare preventivă.

Vecinii susțin că femeia se stabilise de puțin timp în urmă în comuna olteană, alături de concubin și de băiețelul femeii în vârstă de trei ani. Ea locuia singură cu copiii, după ce bărbatul plecase la muncă în Anglia.