Spații suplimentare pentru terasele caracalene. Primăria așteaptă cereri

160

Terasele din Caracal se vor putea întinde pe o suprafață mai mare pentru a răspunde astfel cerințelor de prevenire și combatere a coronavirusului. Administrația municipală este dispusă să închirieze, la cerere, spațiu suplimentar agenților economici.

Oamenii de afaceri caracaleni s-au întâlnit în ultimele două săptămâni de mai multe ori cu reprezentanții municipalității, principalele puncte de discuție vizând identificarea de soluții pentru încurajarea activităților comerciale de tip HORECA. Astăzi, primăria a transmis că agenții din industria ospitalității pot beneficia de spații suplimentare pentru terase.

,,Un punct important al discuțiilor a vizat aprobarea închirierii de spații suplimentare, pe domeniul public, în cazul teraselor sezoniere, astfel încât condițiile impuse de noile reglementări în vederea prevenirii și combaterii efectelor pandemiei de COVID-19 să fie respectate. Pentru a dezvolta un parteneriat proactiv între mediul de afaceri și administrația municipiului Caracal, aducem pe această cale în atenția celor interesați că pot depune solicitări scrise însoțite de documentațiile aferente pentru închirierea spațiilor suplimentare,, a transmis primăria.