Polițiștii de la Ipotești și-au băgat în spital membrii familiilor, după ce le-au transmis noul coronavirus

935

Membrii familiilor celor doi polițiști de la Postul Ipotești, aparținând de Secția 4 Coteana, și-au infectat cu COVID 19 membrii familiei. Astfel, unul dintre ei a transmis noul coronaviru soției și celor doi copii, iar celălalt fiului, și el polițist, și de aici la noră și nepot. Toți au ajuns la spital. Din fericire, potrivit unor surse medicale, starea lor de sănătate este una bună.

IPJ Olt a transmis că sediile instituțiilor în care și-au desfășlurat activitatea polițiștii depistați pozitiv au fost dezinfectate și au fost dispuse o serie de măsuri menite să prevină răspândirea focarului de coronavirus. Măsurile au fost dispuse inițial pentru Postul de Poliție Ipotești, imediat după confirmarea infectării cu COVID 19 a șefului de post și a adjunctului său. Ieri, aceeași măsură a fost dispusă și pentru Postul de Poliție Brebeni, dar și la Secțșia de la CXoteana, de care aparțin posturile amintite.

După confirmarea cu COVID 19 a polițiștilor de la Ipotești au fost băgați în izolare zece colegi ai acestora. Printre aceștia se afla și polițistuld e la Brebeni, confirmat ulterior cu noul coronavirus. Printre cei aflați în izolare se numără și un elev aflat în practică la Secția de Poliție Coteana.

Potrivit DSP Olt, toate persoanele depistate pozitiv în acest focar sunt internate în spital și se află într-o stae de sănătate bună.