Focarul de la Secția de Poliție Coteana se extinde. Patru contacți ai polițiștilor diagnosticați cu coronavirus, depistați pozitiv

940

Alte patru cazuri depistate pozitiv la testul COVID 19, în focarul de la Secția de Poliție Coteana. Potrivit unor surse, soția și fiul angajatului MAI de la Postul Brebeni au fost diagnosticați cu Coronavirus. Celelalte două cazuri pozitive sunt copiii unuia dintre polițiștii de la Postul Ipotești.

Numărul oltenilor diagnosticați cu coronavirus a ajuns la 91, în urma extinderii focarului de la Secția de Poliție Coteana. Inițial, au fost depistați pozitiv la testul COVID 19 doi polițiști de la Postul de Poliție Ipotești. Ier soția unuia și fiul celuilalt, și el polițist la Brebeni au primit nedorita veste, declarând la Secția de Poliție Coteana un focar COVID 19.

Astăzi, autoritățile medicale au confirmat alte patru noi cazuri pozitive în focarul de la Secția de Poliție 4 Coteana. Este vorba de copiii polițistului de la Ipotești a cărei soția a fost confirmată ieri, celelalte două cazuri pozitive fiind în familie agentului d ela Postul d ePoliție Brebeni, fiind vorba de soție și fiul acestuia.

Potrivit IPJ Olt, alți opt polițiști și un elev aflat în practică sunt izolați la domiciliu. Cu toații au fost testați pozitiv, așteptându-se rezultatul.