131 olteni așteaptă să afle dacă au sau nu coronavirus ori dacă au scăpat de boală

259

Numărul cazurilor de coronavirus din județul Olt continuă să crească, astăzi fiind raportate 91 de cazuri. Peste 130 de olteni așteaptă rezultatul testelor efectuate, unii așteptând să afle dacă au sau nu coronavirus, alții dacă au scăpat de boală.

Conform datelor transmise de către Direcţia de Sănătate Publică Olt, până astăzi, 01 iunie a.c., în judeţul Olt, au fost confirmate 91 de cazuri de persoane infectate cu virusul Covid-19.  Dintre persoanele confirmate pozitiv, 53 persoane au fost declarate vindecate şi au fost externate din unităţile spitaliceşti 36 persoane diagnosticate pozitiv cu infecţia cu Covid-19 se află internate în spital, iar 2 persoane au decedat.

Până la acest moment, pentru judeţul nostru, au fost prelucrate 2770 de teste Covid-19, dintre care 131 de probe în lucru.

În judeţul Olt, în carantină instituţionalizată sunt 14 de persoane. Alte 2467 de persoane sunt în izolare la domiciliu şi se află sub monitorizare medicală.

Despre ultimele cazuri din județ confirmate pozitiv:

Focarul de la Secția de Poliție Coteana se extinde. Patru contacți ai polițiștilor diagnosticați cu coronavirus, depistați pozitiv