Focar de coronavirus la Secția de Poliție Coteana. Încă un polițist depistat pozitiv la testul COVID 19

1310

Numărul polițiștilor de la Secția de Poliție Coteana diagnosticați cu coronavirus a ajuns la trei, autoritățile declarând focar de COVID 19. Ultimul om al legii care a primit neplăcuta veste lucrează la Postul de Poliție Brebeni și este fiul unuia dintre angajații MAI confirmați ieri. Tot astăzi a mai fost confirmată pozitivă la testul COVID 19 și soția celuilalt polițist diagnosticat ieri cu coronavirus.

Numărul oltenilor diagnosticați cu coronaviru a ajuns la 87. Astăzi, alte două teste recoltate contacților angajaților MAI depistați ieri cu COVID 19 au fost pozitive. Potrivit autorităților este vorba de un polițist de la Postul de Poliție Brebeni, fiul unuia dintre angajații diagnosticați ieri cu coronavirus, și de soția celuilalt angajat MAI depistat pozitiv cu o zi în urmă.

Direcția de Sănătate Publică Olt a demarat o anchetă epidemiologică în acest caz. Până la depistarea ultimelor două cazuri de persoane diagnosticate cu coronavirus, 10 polițiști au fost băgați în izolare. Printre aceștia se afla și un elev al Colii de SUbofițeri de la Câmpina, aflat în practică.