Accident feroviar la Vișina. O dubiță a fost lovită în plin de un tren Regio

6356

Șoferul unei dubițe nu s-a asigurat la traversare căii ferate fără barieră de pe raza comunei Vișina, mașina fiind izbită în plin de un tren regio în care se aflau 16 călători. Din fericire, impactul nu ns-a soldat cu victime. Toate persoanele au primit îngrijire la fața locului.

,,Pompierii Gărzii Vișina, cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și un echipaj SMURD, au intervenit în comuna Vișina, la un accident feroviar. În accident au fost implicate un tren regio, în care se aflau 16 persoane și o autoutilitară, în care se afla doar șoferul.Persoanele implicate au fost asistate la fața locului, nu prezentau urme vizibile de traumă și au refuzat transportul la spital.”, a transmis Alin Băsășteanu, purtător de cuvânt ISU Olt.

,,In dimineata zilei de 29 mai a.c., ora 06.30, un bărbat de 49 de ani, din comuna Visina Noua, in timp ce conducea o autoutilitara, la trecerea la nivel cu calea ferată dintre localitățile Vișina Nouă si Studina, nu ar fi respectat semnificatia indicatorului “trecerea la nivel cu calea ferata simpla fara bariere” pătrunzand pe calea ferată și fiind acrosat de trenul IR 9062 ce circula pe direcția Caracal- Corabia. In urma impactului au rezultat doar pagube materiale, conducatorul auto fiind sancționat contravențional cu amenda. Atat conducatorul auto cat si conductorul de tren nu se aflau sub influenta bauturilor alcoolice.” au declarat reprezentanții IPJ Olt