A început URMĂRIREA PENALĂ în cazul focarului de la Ambulanța Olt

209

Astăzi, pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina s-a înregistrat DOSAR PENAL în cazul focarului de coronavirus de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt. Dosarul vizează săvârșirea posibilei infracțiuni de zădărnicirea combaterii bolilor, în urma sesizării din oficiu a organelor de poliție judiciară din cadrul IPJ Olt – Serviciul Investigații Criminale.

,, Prin ordonanța din data de 27.05.2020, organele de cercetare judiciară din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, Serviciul Investigații Criminale, au dispus începerea urmăririi penale în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, prev. și pedepsită de art. 352 alin2 Cod penal,, transmite Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina, prin intermediul unui comunicat de presă.

Până acum, au fost confirmați pozitiv 20 de angajați ai Ambulanței Slatina și 5 contacți ai acestora- un jandarm și cei doi copii (soțul unei asistente), o salariată a Primăriei Piatra-Olt (prietena unei asistente), o asistentă de la Cardiologia Slatina (mama unei asistente) și contactul unui alt angajat