Primăria Piatra Olt, liberă de COVID 19

357

Vești bune pentru angajații Primăriei Piatra Olt, colegii cazului 26 din focarul d ela Serviciul Județean de Ambulanță Olt. Toate cele 23 de probe prelevate, ieri, de la angajaţi administrației locale sunt negative.

Direcția de Sănătate Publică Olt a decis, în urmă cu două zile, extinderea anchetei epidemiologice pentru focarul de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt și la angajații Primăriei Piatra Olt după ce o salariată, prietenă a unei asistente SAJ găsită pozitivă, a fost diagnosticată cu coronavirus. În cadrul anchetei, ieri au fost recoltate probe COVID 19 de la 23 de persoane. Acestea au fost analizate în cadrul Laboratorului DSVSA Olt, toate fiind negative.
Astăzi, autoritățile a extins ancheta epidemilogică și la Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde o asistentă de la Cardiologoe a fost depistată pozitiv. femeia este mama unei asistente SAJ diagnosticată cu coronavirus.

Potrivit Prefecturii Olt, la nivel județean un număr de 78 d epersoane au fost diagnosticate cu coronavirus. Conform aceleiași surse, în spital se mai află internate 29 de cazuri, 24 provenind din focarul de la SAJ Olt.