Patru instituții, în Comisia mixtă de control la Ambulanța Olt

405
Prefectul județului Olt, Florin Homorean

Prefectul de Olt Florin Homorean a semnat azi ordinul pentru constituirea comisiei de verificare a Serviciului Județean de Ambulanță Olt, în urma izbucnirii focarului de coronavirus.

20 de angajați infectați și încă patru persoane din familiile acestora și zeci de angajați de la SJA Olt, Spitalul Slatina și Inspectoratul Județean de jandarmi Olt în izolare. Este bilanțul de până acum al focarului de coronavirus de la Ambulanța Olt și sunt așteptate rezultatele a zecio de alte teste. Activitatea SJA pe perioada stării de urgență și stării de alertă va fi luată la purecat de o comisie mixtă de control formată din reprezentanți ai Instituției Prefectului-Județul Olt, Direcției de Sănătate Publică Olt, Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, Inspectoratului Teritorial de Muncă Olt.

,,Drept urmare astăzi, 25.05.2020, a fost emis Ordinul Prefectului nr. 170/25.05.2020 pentru constituirea acestei comisii de verificare care va fi condusă de domnul subprefect Nicolae Hristescu. Activitatea comisiei se va desfășura în perioada 26-28 mai 2020. Prefectul județului Olt, Florin Constantin Homorean, asigură cetățenii județului că toate instituțiile implicate în gestionarea crizei generate de virusul SARS-CoV 2 vor acționa cu responsabilitate în vederea prevenirii răspândirii acestui virus,, a transmis Prefectura Olt.

Datele verificării efectuate vor fi aduse la cunoștința Ministerului Sănătății si vor fi făcute publice.