Încep înscrierile la Școala Sanitară de Stat Slatina

1172

Singura școală de stat sanitară din județul Olt, Școala Sanitară Postliceală din Slatina a anunțat începerea înscrierilor pentru anul școlar 2020- 2021.

Oltenii care vor să devină asistenți generaliști, de farmacie, de kinetoterapie și recuperare urmând cursurile Școlii Postliceale Sanitare de Stat Slatina se pot înscrie la cursuri începând de luna viitoare. Pentru noul an școlar, unitatea de învățământ a curpins în oferta educațională două noi calificări foarte căutate-  cosmetician și tehnician maseur.

,, Avem aprobate de Ministerul Educației două clase pentru asistent medical generalist, o clasă pentru asistent medical balneofizio- kinetoterapie și recuperare, o clasă de asistent medical de farmacie, cu 28 de lcouri, cu durata de trei ani de zile, și pentru cele două calificări autorizate în acest an- cosmetician și tehnician maseur, cu durata cursurilor de doi ani de zile. Înscrierile se vor putea face fie telefonic, online, dar și la sediul școlii din Slatina, în curtea școlii, începând cu data de 2 iunie,, declară directorul unității de învățământ, Niculina Dobrică.

Înscrierea se va face în două etape: în lunile iunie-iulie etapa I și în august-septembrie etapa II.
În fiecare an, de pe băncile Școlii Sanitare Slatina ies în jur de 100 de absolvenți.