INCREDIBIL Focar de coronavirus la Ambulanța Olt. Aproape toți angajații de pe o tură vor fi internați în spital

7962

Majoritatea angajaților de pe o tură de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt au fost depistați pozitiv la testul COVID, realizat după ce o asistentă cu domiciliul în Argeș a fost internată cu coronavirus la spitalul din Mioveni. Potrivit DSP au fost testate, în urma diagnosticării asistentei, un număr de 51 de persoane, fiind analizate cu puțin peste jumătate dintre teste. Potrivit autorităților, 12 teste dintre acestea au ieșit pozitive. Ele ar aparțin colegilor asistentei confirmate cu COPVID 19 zilele trecute.

Incredibilă situație la Serviciul Județean de Ambulanță Olt. După ce zilele trecute o asistentă a fost confirmată cu coronavirus, astăzi 12 dintre colegii săi au primit vestea că sunt infectați cu virusul chinezesc. Ei urmează să ajungă în această seară la spitalele din Slatina și Caracal. La Spitalul Județean de Urgență Slatina vor ajunge persoanele diagnosticate cu coronavirus, dar care nu au alte probleme de sănătate, iar la spitalul din cel de-al doilea municipiu vor fi internate persoanele diagnosticate pozitiv, dar care au și alte afecțiuni.

Autoritățile au decis ca mâine toți angajații Stației Slatina a Serviciului județean de Ambulanță Olt să fie testați pentru COVID 19.

Până la apariția noului focar de coronavirus, la nivelul județului Olt au fost declarate pozitive 53 de persoane. Dintre acestea 40 s-au vindecat, iar două, din păcate, au decedat.