Familiile Măceșanu și Melencu, susținute de slătineni la Tribunalul Olt. Oamenii l-au huiduit pe Dincă

472

Familiile celor două victime ale lui Gheorghe Dincă- Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu au fost susținute azi la Tribunalul Olt de mai mulți slătineni.

Astăzi a început procesul în dosarul Caracal, iar mai mulți oameni s-au adunat în fața Tribunalului Olt pentru a susține familiile Măceșanu și Melencu și pentru a cere strămutarea dosarului.

„Sunt și eu părinte. M-a impresionat enorm ceea ce s-a întâmplat. Am venit să susțin cele două familii și să văd ce se întâmplă la Tribunalul Olt unde noi, sindicaliștii de la Alro Slatina, am trăit pe propria piele multe nedreptăți. Consider că ar trebui trimis dosarul înapoi la DIICOT București pentru completare, întrucât avocații celor două familii au spus clar că probele nu sunt concludente ”, a declarat Ion Ion, lider de sindicat, citat de Adevărul Slatina.

Bunicul Luizei și-a strigat și de această dată durerea:„Nu mai există niciun Dumnezeu pe pământul ăsta. Dacă exista, fata mea era acum aici, Dumnezeu o apăra. Praful să se-aleagă de ei!”.

Magistrații olteni au anașizat azi cererile şi excepţiile depuse de părţi, în camera preliminară.

Gheorghe Dincă este judecat pentru infracţiunile de trafic de persoane, trafic de minori, viol – două fapte, omor calificat – două fapte, profanare de cadavre – două fapte, iar complicele său, Ştefan Risipiţeanu,pentru infracţiunea de viol).