Trei dosare PENALE pentru șoferii ʺaburițiʺ. Cât de beți i-a depistat poliția olteană

173

Trei șoferi olteni s-au ales cu dosare penale după ce au fost depistați de către polițiști la volan, aseară și azi-noapte, ʺamețițiʺ de alcool.

Dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe în două cazuri și dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul ori sustragerea de la prelevarea mostrelor biologice într-un caz au întormit polițșiștii olteni după ce au surprins la volan trei șoferi care băuseră. Primul a fost depistat aseară, la ora 19:50: un bărbat, de 39 de ani, din municipiul Slatina, care circula pe Drumul Județean 653, în afara comunei Bălteni. Acesta conducea un autoturism având o concentrație alcoolică de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La ora 21:00, un bărbat, de 41 de ani, din comuna Mărunței, a fost depistat pe Drumul Județean 546, pe raza comunei Mărunței, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a refuzat prelevarea mostrelor biologice de sânge.

Azi-noapte, la ora 00:55, pe strada Calea București, din municipiul Caracal, a fost depistat un bărbat, de 37 ani, din comuna Cezieni, care conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat.