Muzeul Județean Olt NU se redeschide vizitatorilor

130

Doar online pot iubitorii de frumos din județ să viziteze Muzeul Județean Olt. Instituția de cultură nu se va redeschide publicului.

,,Vă anunțăm că Muzeul Județean Olt NU se va deschide pentru public din data de 15 mai 2020. Profesioniștii instituției lucrează și vor face tot ce le stă în puteri pentru ca revederea cu dumneavoastră să fie cât mai scurtă, după atâtea încercări, emoții și tragedii, generate de pandemie. Vă mărturisim că principala preocupare în momentul de față o constituie pentru NOI, TOȚI, sănătatea și siguranța semenilor noștri, angajați, public vizitator și familiile tuturor românilor. Cu speranța că veți întelege că suntem angrenați deja în procesul pregătirii redeschiderii Muzeului Județean Olt, vă asigurăm pe toți iubitorii de Istorie, Artă, Etnografie și Frumos, de totalul nostru angajament profesional și întreaga noastră devoțiune. Vă vom informa în timp real asupra stadiul măsurilor pe care le implementăm și data la care vom putea redeschide muzeul pentru public.ʺ, transmite Dr. Laurențiu Guțică- Florescu, manager Muzeul Județean Olt

Iubitorii de cultură pot rămâne aproape de muzeu în mediul online- pe pagina de Web http://www.mjolt.ro și pe cea de Facebook a instituției.