Polițiștii olteni, alături de colega lor Andreea diagnosticată cu leucemie. Ei vor dona sânge

196

Reprezentanții polițiștilor din cadrul IPJ Olt au anunțat că se vor prezenta marți, 19 mai a.c., la Centrul de Transfuzii Olt pentru a dona sânge și a o ajuta astfel pe colega lo, slătineanca Andreea Sandu, angajată la IPJ Teleormen. Ei fac apel la toți cei care o pot ajuta pe tânăra polițistă să doneze sânge, indiferent de grupă. Andreea Sandu, mamă a doi copii, a fost diagnosticată recent cu leucemie.

Realitatea Oltului a făcut publică, ieri, povestea Andreei Sandu, o tânără polițistă de la IPJ Teleorman, originară din Slatina. Cu puțin timp în urmă, ea a fost diagnosticată cu leucemie. Colegii ei au cerut ajutor prin intermediul unei postări a Corpului Naţional al Poliţiştilor, pe o rețea de socializare.

Iată că oamenii legii din Olt, polițiștii și nu numai, au aflat povestea tristă a Andreei și au decis să o ajute. Polițiștii din cadrul IPJ Olt au anunțat că marți, 19. mai, se vor prezenta la Centrul de Transfuzii Olt pentru a dona sânge și a o ajuta pe colega lor din județul vecin.

 

Ei îi îndeamă pe toți cei care pot dona sânge pentru Andreea să li se alăture. Pot merge să doneze la orice centru de transfuzii din țară, indiferent de grupa de sânge, menționând că vor să doneze pentru Andreea Elena Sandu. Tânăra poliți9stă este acum internată pe secția de hematologie a Spitalului Clinic Fundeni.