De azi, curge apă la robinetele sătenilor din Brâncoveni

248

Proiectul a fost implementat cu succes, iar de azi se dăp drumul la alimentarea cu apă în comuna Brâncoveni. Au fost realizate branşamente individuale pentru consum casnic pentru 1032 de gospodării.

,,Zi așteptată de toți cetățenii comunei noastre. Începând de astăzi curge apă pe țevile de alimentare cu apă. Se efectuează primele lucrări de verificare la proiectul „Prima înființare a sistemului de alimentare cu apă în comuna Brâncoveni”., declară bucuros primarul Ion Cheroiu.
Probele se efectuează pe teritoriul rețelei din satul Brâncoveni și constau în: introducerea de apa în rețea, aerisirea robineților/vanelor, teste de presiune în sistem.
,,În perioada următoare sunt programate lucrări de verificare și pe rețelele de alimentare cu apă din satele Mărgheni/Ociogi și Văleni,, anunță administrașia locală.

Contractul pentru proiectul „Prima înființare a sistemului de alimentare cu apa în comuna Brâncoveni,, a fost semnat pe data de 19 septembrie 2018. Proiectul are o valoare de 9.672.575 lei fara TVA și a fost finanţat prin Programul Național de Dezvoltare Locala PNDL.