Acreditare obținută de Liceul din Osica de Sus pentru specializarea Filologie

179

Liceul Teoretic „Ion Gh .Roșca” Osica de Sus a obținut acreditarea de funcționare a profilului Umanist, specializarea Filologie.

Veste bună pentru un liceu din mediul rural din județul nostru: a primit acreditarea pentru specializarea Filologie. Vizita reprezentanților Agenției Române de Asigurare a Calității în Învățământul Preuniversitar s-a desfășura la Liceul Teoretic „Ion Gh .Roșca” Osica de Sus în perioada 5- 6 martie 2020, iar la mijlocul săptămânii trecute a fost emisă Hotărârea Consiliului ARACIP , nr.3/ 6.05.2020, prin care se acreditează funcționarea profilului Umanist, specializarea Filologie.

,,Mulțumim întregii echipe – cadre didactice, personal auxiliar didactic si nedidactic, cadre medicale, elevi și părinți, autoritatea locală – pentru munca depusă, pentru perseverența și dăruirea de care a dat dovadă. Mulțumim, de asemenea, Inspectoratului Școlar Județean Olt, pentru sprijinul acordat! Felicitări tuturor!” , este mesajul trabsmis de conducerea unității.

Liceul din Osica de Sus a fost înființat în anul şcolar 1966-1967, inițial având profil real. În prezent, în liceu sunt 273 elevi, din care: 104 la clasele liceale, 99 la clasele gimnaziale şi 70 la clasele primare.