Un pacient de la Cardiologie Slatina s-a aruncat pe geam, de la etajul V

2359

Un pacient internat la Spitalul Județean de urgență DSlatina și-a pus capăt zilelor în această dimineață.Pacientul internat pe secția Cardiologie, în Corpul Central al SJU Slatina, s-a aruncat de la etajul al cincilea.

,,La data de 07 mai 2020, in jurul orei 09.30, Politia Municipiului Slatina a fost sesizată telefonic despre faptul un pacient al spitalului, in vârsta de 76 de ani, din comuna Schitu, judetul Olt,  s-ar fi aruncat de la etajul V al sectiei in care era internat. Acesta si-a pierdut viața în urma impactului.  Echipa operativă din cadrul Poliției municipiului Slatina efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul,, declară purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Bărbatul a sărit pe geam la aproximativ 30 de minute după administrarea tratamentului medical. Eforturile medicilor de a-i salva viața nu au dat rezultat. Potrivit managerului unității medicale, pacientul nu era cunoscut cu antecedente psihiatrice.

,,Pacientul a fost transportat de urgență în UPU Slatina, unde s-au efectuat procedurile de resuscitare, care nu au avut succes, fiind pronunțat decesul la ora de 09:50. Pacientul era internat în SJU Slatina din data de 02.05.2020, cu diagnosticul de anevrism aortă ascendentă, hipertensiune arterială și insuficiență cardiacă, starea pacientului fiind ameliorată la data incidentului. Pacientul nu era cunoscut cu antecedente psihiatrice. Au fost anunțate DSP Olt și Poliția Municipiului Slatina, care a deschis o anchetă în acest caz.,, a declarat Cătălin Rotea, manager SJU Slatina.