Oltenii NU cumpără locuințe în această perioadă. Județul, pe ultimul loc pe țară privind vânzările de imobile

1000

Oltenii nu sunt interesați să cumpere o locuință în această perioadă dificilă. Județul nostru se află la coada clasamentului național la vânzarea de imobile.

Cu locuințe scumpe, la Slatina prețul apartamentelor depășindu-l pe cel al locuințelor din Craiova și chiar București, în această perioadă Oltul se află pe ultimul loc de țară privind vânzarea de imobile. Potrivit ultimei raportări de pe site-ului oficial al ANCPI, în luna martie au fost tranzacționate tot județul nostru doar 251 de imobile, din care 164 sunt terenuri agricole în extravilan, trei sunt neagricole, 45 au construcții, 26 de terenuri sunt fără construcții, iar 13 sunt unități individuale.

Oltul ocupă tot ultimul loc și în ceea ce privește evoluției vânzărilor în primul trimestru al anului, cu 456 de tranzacții.

Pe primele locuri pe țară privind vânzările în perioada ianuarie- martie se situează București -24.405, Ilfov – 12.518, Cluj – 8.233, în timp ce la coada clasamentului se află județele Vaslui- 791, Sălaj – 747 și Olt- 456.