Primăria Slatina a demarat distribuirea Tichetelor Sociale pentru Situații de Urgență

188

Primăria municipiului Slatina a anunțat demararea acțiunii de distribuire a Tichetelor Sociale pentru Situații de Urgență începând de astăzi – 5 mai.

Echipe mixte formate din angajați ai Direcției Asistență Socială Slatina, cu sprijinul angajaților Direcției Poliția Locală, se vor deplasa la domiciliul persoanelor declarate eligibile în urma verificărilor efectuate în prealabil. Tichetele sociale, în valoare cumulată de 300 lei/beneficiar, vor putea fi utilizate pentru achiziționarea de produse alimentare, articole de protecție individuală, produse de curățenie și igiena corporala sau a locuinței, produse farmaceutice, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte.

Administrația municipală anunță că înainte de distribuirea tichetelor sociale vor fi parcurse următoarele etape: solicitantului ii vor fi date spre consultare și asumare prin semnătură olografă documentele completate telefonic care au stat la baza aprobării acordării dreptului (cererea și ancheta socială); daca este cazul, solicitarea și scanarea/fotografierea documentelor necesare, în cazul solicitării telefonice sau care nu au fost depuse odată cu cererea.