Tânăra dispărută din Slatina s-a sinucis. Apele Oltului i-au scos la suprafață cadavrul

8036

A fost găsit cadavrul tinerei dispărute din Slatina, în urmă cu o săptămână. Acesta a fost scos din apele râului Olt de pompierii slătinene. Se pare că tânăra, care suferea de o boală gravă și era depresivă, s-a sinucis aruncându-se în apele Oltului.

Cu puțin timp în urmă pompierii slătineni au scos din apele Oltului cadavrul tinerei dispărute din Slatina, în urmă cu aproximativ o săptămână.

,,Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială pentru primă intervenție, cu peridoc și barcă pneumatică, o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și un echipaj SMURD, acționează în zona debarcaderului de la Plaja Olt, pentru degajarea unui cadavru din râul Olt.  A fost degajat, cu ajutorul accesoriilor specifice, trupul neînsuflețit al unei persoane de sex feminin, aflat la aproximativ doi metri de mal. Cazul a fost preluat de IPJ Olt.”, a susținut Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Potrivit apropiaților, tânăra suferea de o boaglă gravă, da rși de depresie. Cel mai probabil, femeia s-a sinucis aruncându-se în apele Oltului.

,,În urma cercetărilor efectuate la fața locului, după examinarea exterioară a cadavrului, nu au fost observate semne de violență.
Trupul neînsuflețit a fost transportat la morga Spitalului Județean de Urgență Slatina în vederea efectuării necropsiei.”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.