INCREDIBILA poveste a bebelușului abandonat la margine de drum

775

Bebelușul de cca două luni abandonat zilele trecute la ieșirea dintr-un sat din Verguleasa a parține unei femei din Gușoieni, județul Vâlcea. Potrivit unor surse apropiate anchetei, femeia, care mai are acasă alți 4 copii, a născut într-un apartament din București și nu a înregistrat copilul. Bebelușul este rodul unei relații cu un alt bărbat decât soțul femeii. Ea a decis să-l abandoneze în momentul în care tatăl acestuia, care promisese că-l recunoaște, nu a mai vrut să sție de femeie și de el.

Polițiștii au reușit astăzi să dea de urma mamei care și-a abandonat copilul de cica două luni. Primarul din Verguleasa a avut dreptate, mama nu este din localitate. Potrivit unui comunicat d epresă, femeia, în vârstă de 31 de ani, este din județul vecin, Vâlcea, din localitatea Gușoieni.

Mama cu suflet întunecat le-a spus anchetatorilor că ar fi născut într-un apartament din București și că nu ar fi înregistrat copilul la autorități pentru că aștepta că bărbatul cu care l-a făcut să-l recunoască. Cum acest lucru nu s-a întâmplat, femeia a decis să-l abandoneze.

Potrivit unor surse, femeia, care este căsătorită, mai are acasă 4 copii. Din informațiile deținute, soțul ei nu știe de apariția pe lume a bebelușului, rodul unei relații extraconjugale.