Scandalul ,,Ținutul Secuiesc” bagă zânzanie în PSD. Paul Stănescu: ,,Avem colegi care vor să destabilizeze partidul”

1106

Paul Stănescu, secretarul general al PSD, recunoaște că scandalul legat de Ținutul secuiesc a aprins spiritele în partid. El a transmis colegilor din teritoriu un mesaj intern prin care susţine că sunt social-democraţi care se folosesc de scandalul privind autonomia Ţinutului Secuiesc pentru a destabiliza partidul. În acest sens, el i-a nominalizat pe Viorica Dăncilă, Eugen Teodorovici, Codrin Ştefănescu şi Dorel Căprar care i-au cerut demisia lui Marcel Ciolacu.

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, afirmă că sunt membrii de partid care vor să “facă rău”. El a dat mai multe nume de colegi care s-au grăbit să-l acuze pe președintele Ciolacu și pe el că au vândut partidul pentru… interese de grup.

Iată mai jos mesajul integral al lui Paul Stănescu:

„Dragi colegi,

Văd ca exista niște colegi din PSD, Dancila, Teodorovici, Ștefănescu și Caprar care vor sa destabilizeze partidul și sa ne facă rău. Și au ieșit public cu declarații sponsorizate pe Facebook exact in ziua in care a ieșit și Iohannis violent împotriva PSD

Nu mi se pare o întâmplare. Adversarul nostru este in exterior. Și trebuie sa rămână așa.

Din partea mea Marcel are toată susținerea. Și voi face și asta public”

Iată în continuare ce au declarat liderii social-democrați acuzați de Paul Stănescu:

”Nu vreau să aud și nu am cum să accept scuzele sau explicațiile niciunui lider politic din Camera Deputaților, fie el de la PSD”,  a reacționat Teodorovici.

Viorica Dăncilă a reacționat încă de azi noapte, țintind către conducerea Camerei, implicit către Ciolacu: ”Adoptarea chiar și tacită a unei propuneri legislative de o asemenea gravitate nu arată doar o totală lipsă de profesionalism, ci și inconștiență politică”,

”Ciolacu ar trebui să-și ceară iertare public pentru nemernicia cu autonomia Ținutului Secuiesc! Să convingă milioane de români că nu a girat mizeria asta! Apoi să-și prezinte demisia din funcția de președinte al Camerei Deputaților. Și să ceară demisia și celor implicați în această oribilă chestiune. Asta-i tot!” – a scris Codrin pe Facebook.