Inspectorii ANPC, în control la Casa Domnească. În vizor: calitatea mâncării pentru persoanele carantina

1067

Inspectorii Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor au revenit la Slatina.  După ce la începutul săptămânii au descins în Piața Zahana, astăzi a venit rândul restaurantului ,,Casa Domnească”. La piață s-a lăsat cu sancțiuni dure, dar și o serie de sarcini pentru administrator, rămâne de văzut ce sancțiune se va dispune acum.

Mai mulți inspectori din cadrul Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor au poposit astăzi la restaurantul ,,Casa Domnească”, din Slatina. Inspectorii de la București vor să constate calitatea hranei asigurată persoanelor carantinate, după ce mai multe dintre acestea s-au plâns fie că este insuficientă, fie că este de proastă calitate. Așteptăm rezultatul controlului și sancțiunile aplicate.

Restaurantul ,,casa Domnească” funcționează în clădirea veche din apropierea principalelor instituții județene Prefectura Olt și CJ Olt.

Aceiași inspectori au mai fost prezenți în Slatina și la începutul săptămânii, ei verificând modul în care se respectă dispozițiile ordonanțelor militare la cea mai amre piață din municipiu-Piața Zahana. În urma controlului, administratorul pieței a fost sancționat cu 10.000 de lei și a primit dispoziție să ia o serie de măsuri pentru a asigura condițiile minime de siguranță pentru comercianți și cumpărători