COPIL diagnosticat cu CORONAVIRUS la Caracal, transferat la Slatina

4132

Un nou minor a fost confirmat cu coronavirus, după copilul de un an și două luni din Slatina care, între timp, s-a și vindecat. Copilul a fost internat pe Secția de Pediatrie  a spitalului din Caracal la finele săptămânii trecute. După ce a sosit rezultatul, el a fost transferat aseară, pentru tratament, la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Unul dintre cele trei persoane confirmate ieri cu coronavirus este un copil de 12 ani. El a fost internat cu suspiciune la spitalul din Caracal la finele săptămânii trecute, cu suspiciune de COVID 19. Pentru tratament specific, minorul care nu avea și alte afecțiuni, a fost transferat la spitalul din Slatina. Potrivit unor surse, starea acestuia de sănătate este una bună, fără complicații.

Copilul s-a prezentat împreună cu mama sa la spitalul din Caracal la finele săptămânii trecute. Pentru că aveau manifestări specifice coronavirusului, ei au fost testați. Rezultatele au arătat că doar minorul este infectat.

Tot ieri, a mai fost confirmat cu coronavirus și un pacient cu diabet. Potrivit protocolului, acesta a fost transferat la spitalul din Caracal.

Spitalul din Caracal tratează, în această perioadă, pacienții cu coronavirus care au și alte afecțiuni, în timp ce la spitalul din Slatina rămân internați pentru tratament doar pacienții fără alte afecțiuni.

Și cel de-al treilea caz confirmat ieri este internat tot la spitalul slătinean.